Alla inlägg under mars 2010

Av Jennifer - 17 mars 2010 23:41

Jag har lite små tråkigt och sitter därför och gör sånna där tester på facebook som är jättetrovärdiga och asseriösa.. För enligt de testerna är jag nu ett 100% awesome moron med schitzofreni...

Men det var ju ganska bra att få veta, så man inte går omkring och undrar liksom.. Det skulle ju bara vara jobbigt, när jagbörjar fundera över om jag är lite annorlunda alltså. Då är det ju en lättnad att veta att jag faktiskt är det också.

Av Jennifer - 16 mars 2010 22:24

Men hallå där! Vem är det inte som har internet igen, om inte jag? Det är ju Toppen!

Det är så lite som har hänt under dessa 13 dagar att jag nästan inte hinner räkna upp alltihop... 

Och ja, nu undrar ni hur jag tänkte med det där, det hänger ju verkligen inte ihop. Det märket ju till och med jag. Men det var det som var meningen, för det har både hänt ganska många saker, men ändå inte. Alltså inga större saker med andra ord. 

Jag har färgat håret på brorsan 

Jag har sovit över hos Cornelia med Sandra, jag har inte skrivit ett endaste litet dugg på naturkunskapsskiten, jag har gått på stan en del, jag har bakat bröd med mamma och chokladbollar med Elvin, jag har skrivit en massa i dagboken, i brist på bloggande kanske? Sen vet jag inte mer... Har nog inte gjort så mycket mer tror jag. 

Tagit bilder har jag visst inte, tokigt nog. Men det kan man ju leva med antar jag. Jag tog ju en del med Cornelias kamera den kvällen. 

På tal om absolut ingenting så klippte jag bort alla mina naglar igår (åhej! lilla fjortis med miniproblem..), men det jag menar är att det är jätte irriterande när man inte är van. Okej nu ska vi inte prata mer om det... 

Av Jennifer - 5 mars 2010 08:19

Jag har inget internet och det Suger!

Okej nu lät det ju som att jag är en 13 årig fjortis... men det är ju rätt så dyrt att ringa till Portugal, om man säger så...

Fan...


Vi gymmade igår i alla fall. Det var bra! Och efter det gick jag och Rebecca och åt på kebabcity och det kom fram en kille som var -92a som hade hoppat av skolan och han kom från stockholm.. Kul. Sen gick vi och Lisa på Alice i underlandet. Den var Asbra!

Jag sitter på skolan och skriver just nu, om nån undrade.

Av Jennifer - 3 mars 2010 00:12

Jag fick just ett mejl om att det är rea på hushållsapparater...


Det ringde en tant från brå och frågade en massa om jag kände mig säker i min miljö och om jag hade blivit utsatt för något brott det senaste året, idag. Det visade sig att jag känner mig helt och hållet supersäker i min stad och att jag nästan aldrig känner mig hotad när jag är ute ensam på kvällarna...

Men jag tänkte inte att nånting alls var fel... Inte förrns efteråt kom jag på hur mycket jag ljugit i det där telefonsamtalet.

Innan det somnade jag och Elvin i soffan när jag skulle passa honom och vi skulle se på film.

Tidigare idag, på morgonen alltså, hade vi uppspel på musiken, eftersom det var sista lektionen innan vi ska börja ha bild. Vi fick lov att köra för några musik 2or och 3or för att våran klass behövde hela sin lektion för genrep. Det var Fruktansvärt! Fast ganska skojj... men ändå! Jag fick ju lov att sjunga! Det var pinsamt.

Sen, tidigt på morgonen vaknade jag kl 06:56 ungefär, halvt drömmande fortfarande och tänkte att den här sortens tid tar ju jätte läng tid, så jag kunde ju sova läänge till... jag vaknade 07:45 igen, och jag brukar gå till skolan 07:50 ungefär. Sprang upp ur sängen och ropade FAN! Och hoppades att det inte skulle vara någon hemma. Det var det inte heller som tur var.

Av Jennifer - 1 mars 2010 23:15

På min förra blogg hade jag 6 besökare på förra inlägget.. nu har jag redan 17 och det har inte ens gått 24 timmar än.

Vi får se hur länge det håller i sig... haha typ en dag till?

Och ja, självklart vet jag att 17 är hur mycket som helst! Det är ju nästan lika många som storbloggarna har. Jag är snart större än Blondinbella och Kenza och allt vad dom heter!

Bara ca en och en halv miljon kvar då.. 


Imorrn ska jag gymma, dan efter ska jag kanske till impro.gruppen, på torsdag ska jag gymma, på fredag har vi samhällsprov och sen ska vi se på Alice i underlandet. På lördag är det lov... sen vet jag inte vad som händer förrns tisdag vecka 11 då skolan börjar igen och jag och Rebecca ska gymma igen.
Då är det bara två och en halv vecka kvar tills jag ska fara till Portugal!


Jag måste börja packa snart... (hahhaaha eller kanske inte riktigt än).

Sen efter det ska jag färga håret, sen är det teaterfestival och örnexpo, sen är det avslutning och sommarlov. Sen börjar jag helt plötsligt tvåan av någon helt superweird anledning.

Av Jennifer - 1 mars 2010 19:13

Nu äntligen ska jag (och Rebecca) ta mig(oss) i kragen och börja gymma! Det känns riktigt bra faktiskt.

Är det någon som håller med mig, eller är jag ensam, om att man börjar längta lite till sommarn nu..       Man blir ju som lite sugen alltså.. Fast i och för sig så ska jag ju fara till Portugal om en månad :D

Av Jennifer - 1 mars 2010 01:05


Den filmen har jag sett idag. Den är så himla fin! Jag älskar den!

Om det är någon som inte har sett den än så tycker jag att ni ska se den. I början är den lite jobbig, men det har man glömt i slutet.. 


Det här är ett väldigt onödigt inlägg, men jag behövde bara få säga det. Och klaga inte på designen, det här är jag och så får det vara (tills jag byter..).

Av Jennifer - 1 mars 2010 00:26

Ni kanske har läst min presentation.. isåfall hoppas jag att ni har fattat att den var en salig blandning av seriöst och oseriöst. Det där med att jag tycker om sånt som är konstigt är nog det som är mest sant, och att jag vill ha en brevvän mellan 16-18 är nog mest osant. Jag vill helst bara ha en brevvän som är 17... Nämen jag vill nog inte ha en brevvän ändå, om jag tänker efter. 


Jag hade tänkt ladda upp en bild av någonting.. men jag hittade ingen bild som passade sig. Det kommer väl med tiden antar jag. 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hejsan! Jag är en toppentjej som älskar teater. Jag vill gärna ha en brevvän som är runt 1-200 år, själv är jag 17. Det är rätt okej om du gillar ponysar men jag tycker mer om hundar. Jag vill återfödas som delfin. Och du är konstig.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<<
Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards